Ollies Vegan Rendang

Kruidige Indonesische Vegan Rendang

Ollies Vegan Rendang wordt gemaakt met een kruidige boemboe, romige kokosmelk en lokale paddenstoelen en spitskool. Dit bleek na uitgebreid testen de lekkerste basis voor een echte Rendang. Hij staat een hele dag op het vuur te sudderen voor wij hem invriezen, zodat jij dat niets meer hoeft te doen!

6,50

Gewicht

Ca 225 gram (1 persoon)

Ingrediƫnten

Spitskool, Champignons, Kokosmelk, Ui, Knoflook, Gember, Chilipeper, Laos, Kurkuma, Koriander, Komijn, Limoenblad, Citroengras

Allergenen

Geen

Hoe te
bereiden?

Heel simpel: ontdooi de verpakking binnen enkele minuten in warm water en verwarm vervolgens de inhoud in een pannetje!

Hoe te
serveren?

Je kunt Ollies Vegan Rendang serveren met rijst, sambal boontjes en atjar, maar bijvoorbeeld ook met kroepoek, knapperige uitjes of een zachtgekookt eitje. Als je het echt bont wil maken is het ook heerlijk met een goede portie friet.
Jouw winkelmand
Independently verified
130 beoordelingen
×